HOME > APARTAMENTE

FeliCity Residentials - APARTAMENTE

Acest proiect rezidenţial reuşeşte prin stilul arhitectural, facilităţi şi servicii să îţi ofere o viaţă mai liniştită, departe de agitaţia cotidianului bucureştean. FeliCity îţi va oferi posibilitatea de a-ţi alege apartamentul care ţi se potriveşte, cu 3 sau 4 camere, cu terase atrăgătoare, parcări subterane şi supraterane şi cu vederi către pădurea Băneasa. Locuinţa ta va fi de-a dreptul surprinzătoare!

Apartament 2 camere

Apartamentele cu două camere din FeliCity îţi vor oferi o suprafaţă confortabilă la un preţ excepţional! Acest tip de apartament are în total 76.43 m2 utili + terasa 10.50 m2 si o gradina de 42.00 m2, cât un apartament dintr-un bloc vechi cu trei camere. Apartamentele cu două camere din cadrul FeliCity dispun de două băi, o bucătărie spaţioasă unde poţi lua masa cu întreaga familie, oricât de numeroasă va fi la un moment dat, un dressing şi un living mare cât o garsonieră! Totul la un preţ de 60.800 euro + 5% TVA.

76.43 metri2 utili

Apartament 3 camere

Familia ta va deveni mai numeroasă în viitor sau pur şi simplu îţi doreşti un spaţiu mai mare? În cadrul FeliCity vei găsi apartamente cu trei camere spaţioase şi confortabile, cu preţuri începând de la 65.600 euro + 5% TVA. În funcţie de nevoile şi dorinţele tale, poţi opta pentru un apartament cu trei camere care are o suprafaţă de 85.49 de m2 utili, toate dispunând şi de o terasă generoasă de minim 9.53 m2, unde poţi savura o cafea dimineaţă, admirând priveliştea pădurii Băneasa.

85.49 metri2 utili

Apartament 4 camere

FeliCity vă oferă şi apartamente care oferă patru camere cu o suprafaţă utilă începând de la 105.17 m2, spaţiul fiind compartimentat optim în trei dormitoare, un living spaţios unde poţi să te relaxezi cu familia sau prietenii veniţi în vizită şi o terasă generoasă de 10.87 m2. Preţurile încep de la 79.100 euro + 5% TVA.

105.17 metri2 utili

Toate drepturile de copyright apartin Dezvoltatorului.
Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la acest proiect rezidential (imagini, caracteristici tehnice, finisaje, preturi, etc) nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de Dezvoltator.
Informatii detaliate, vizionari si contractare numai prin reprezentantii autorizati ai Dezvoltatorului.